Spør meg, jeg er sexy

Hei alle babes å hunker.. Hah! -nei, jeg er ikke innbilsk bare utrolig sexy.. JADA, neeeida.. Jo -vingle vingle... Hvordan tror dere jeg har det om jeg skal lage fjordland til middag?? OMFG. Meeen, nok om det nå er det tilbake til den harde bloggen, den er egentlig ikke hard -men det høres mer kult ut.. Høhø! :p

Jeg tenkte å ha en liten spørsmålsrunde nå mens jeg var ute å gjor et par ærend, så svarer jeg på den i kveld. Nå har du sjangsen til og få svar på det du lurer på ang meg. :-)

WHAT DO YOU WANNA KNOW?!

Ellers, så har jeg spist pizza til frokost på et utested kaldt Otto's, tok meg en cola å en caffe mocca. An daht wass werry werry digg digg, juust like min english, or shall wi sei norwenglish? Nei gud'a mei, så tør at jeg blir tørst av meg shææl.. Skal begynne å sove på natta så vi slipper disse kaotiske innleggene. Hoff

MEN, SPØRR MEG!! :-)


M.J

TIPS til spørsmålsrunden:

Jeg heter ikke Marie egentlig
Jeg har vært et annet menneske i over 10 år
Jeg er spesiell 

 

Nå har du sjangsen til og spørre å få svar på alt du lurere på. 

6 kommentarer

Sandra

02.04.2013 kl.17:13

NICE

Frida

02.04.2013 kl.17:13

Hallo :) Kan du stille spørsmål til spørsmålsrunden jeg har på bloggen, svarer på video :-)

Marie Johnsen

02.04.2013 kl.17:14

Frida: Hallo, ja det kan jeg. Hvis du gjør det samme på min spørsmålsrunde såklart.. ;-)

Marie Johnsen

02.04.2013 kl.17:15

Sandra : Ja fan, jeg vet. :p

likeone

02.04.2013 kl.17:22

Heisann! og Jeg bare digger deg! Du har også en Kjempe fin blogg! fine bilder og innlegg du poster! Dette blir bra, du kan komme veldig langt :D (Fast leser) hadde vært koselig om du ble fast leser på min også! Hadde blitt veldig glad :)

Tina

02.04.2013 kl.17:23

Flaueste som har hendt deg?

Skriv en ny kommentar

Marie Johnsen

Marie Johnsen

20, Lenvik

Mitt navn er egentlig Cecilie Marie, men jeg har valgt å kutte ut Cecilie (rett og slett fordi jeg ikke liker det navnet). Jeg er 20 år, kommer fra Troms å har en flott samboer å liten hund.. :-)

Kategorier

Arkiv

hits