Ikke les dette om du ikke tåler syting, lol?

Hei alle sammen, for en nydelig dag?! :D

Eller ikke........
Jeg er fly forbanna å dritt lei. Været her oppe er alt annet enn bra å jeg blir seriøst deprimert snart, en ting er jo at du må gå med snø til navlen når du er ute å vandrer (ja, jeg er jæææævlig kort), en annen ting er jo at alle, ja alle -for det finnes ikke unntak her nei.. Alle sitter å skriver på facebook om den jævla snøen, å veien er stengt, å jeg må måke snø, å kjæresten min gjorde det å det å jeg ble våt -BUHUU! Jeg falt å slo hjernerystelse jeg, jeg skrev et innlegg om det på bloggen men ikke for å syte eller få oppmerksomhet fordi det er SNØ, det er jo faen meg helt normalt.. Men fordi leserne mine har krav på å vite hvorfor jeg ligger som en halvdød flodhest på sofaen å ikke kan skrive på bloggen min..


HVOR JÆVLIG interresant var ikke dette bildet for dere? VELDIG VELDIG VELDIG interresant, hæ? Nei, jeg tror ikke det altså. Snø er normalt å dritt kjedelig, det får da være grenser.

Altså, jeg tenker litt sånn at når du har snø i hagen, på trappa, på bilen, på taket, i fitta, på tåa, på klærne, på pikken, i rompa, på bikkja, på båten, på havet -whatever hvor du har snø, er ikke det irriterende nok så må du faen meg dele det ut på FACEBOOK slik at ALLE må se hvor stakkars vondt du fikk av å få litt snø på kroppen din, hærregud.. Vet du, jeg skulle kommet å mokka den jævla snøen over huet på deg, så ble det stilt en periode på facebook. Eller, må vell la vær ellers kommer det vell bilde på facebook; ååh, stakar lille meg, seee jeg er under snøen.. BUHU :'( gråte gråte gråte.. Det svir i rompa liksom.. Blir sprø!


Løp å kjøp lue forresten, de er drit digge! :-D

Akkurat nå har ikke jeg gjort noe annet enn å kaste min elendige frustrasjon ut på bloggen, akkurat som mine venner har gjort på facebook. Men slapp av, jeg er fult klar over at jeg er helt lik dem nå -men det var litt av poenget, nå ser dere hvordan jeg har det om jeg titter innom facebook'en min på vinteren -skal skaffe meg en '' Bare-sommer-facebook ''.. Haha, å i kveld kommer det et litt mer hyggelig innlegg -hvis det er det dere ønsker vell å merke..?! :-)


En HEEELT random kaffe mocca! NAM.. 

 

4 kommentarer

theoboerboel

03.04.2013 kl.17:43

God bedring.

Bra det ikke er lenge til våren da :)

Tiffany Gnaly

03.04.2013 kl.18:07

Jeg skjønner deg. Snø er skikkelig dritt, og humøret synker med en gang.. :)

Marie Johnsen

03.04.2013 kl.18:37

theoboerboel: Haha, sant! :p

Marie Johnsen

03.04.2013 kl.18:38

Tiffany Gnaly: Det ser ut som folk sliter med snø, så ja det er noe dritt :p

Skriv en ny kommentar

Marie Johnsen

Marie Johnsen

20, Lenvik

Mitt navn er egentlig Cecilie Marie, men jeg har valgt å kutte ut Cecilie (rett og slett fordi jeg ikke liker det navnet). Jeg er 20 år, kommer fra Troms å har en flott samboer å liten hund.. :-)

Kategorier

Arkiv

hits