OneClick -
Forside Add meg Om meg Kontakt

1. april , hjernerystelse - søkte dekning

 • 02.04.2013kl.01:24
 • (10)


Hei alle fininger. :-)

Jeg har søkt dekning noen dager nå ''hvorfor?'' 
Det har seg nemlig slik at jeg falt forje uke å slo hode mitt (fikk en hjernerystelse), falt en gang til (fikk dobbelsidig hjernerystelse/kraftig hjernerystelse), falt en gang til (var ikke i stand til å se lyset). NÅ har jeg prøvd å holle meg på beina en stund, tror det funker?! Støttehjul mottas gjerne -eller, med GLEDE.. Nå har jeg ligget inne siden jeg falt 3. gang å prøvd å bli bedre, HÆLLVETTES SNY (som vi sier i NordNorge). I dag var jeg bedre, bare litt svimmel men holdt meg inne likevell pga. 1. april, hate that day.. --.
Så en film ( into the white ) med kjæresten, laga god mat, spiste snop, koste oss skikkelig som en siste innsprut i påskeferien. Den er jo over nå! :-/ 

Prøvde meg på et ' Frozt picture ' å jeg ser temmelig død ut. 

Hva har du gjort i påskeferien? :-)

 • Hjemplassen min er forhekset!

  • 28.03.2013kl.07:54
  • (7)


  Hei alle sammen, å god påske! :-)

  For oss som bor i Troms er det en litt mindre hyggelig påske i år, å for meg var det ikke særlig mye bedre i fjor. Jeg har funnet ut at påska ikke er det jeg setter høyest på lista. I fjor knekte jeg foten min, i år har det gått snøskre på hjemplassen min hvor 3 personer er meldt savnet siden mandag. Helt forferdelig, men man må bare gjøre det beste utav det å stå samlet. Jeg kjente ikke disse 3 men viste godt hvem de var, å om det ikke er landesorg for meg så sender jeg alle mine tanker til familier å venner som trenger det. 

  I dag sto jeg opp før 06:00 slik at jeg kunne lage påskefrokost til samboern min før han dro på jobb, lufte hunden å ta en røyk, vaske å rydde litt i leiligheta før jeg la meg med god samvittighet ned i senga igjen. Gud jeg skal nyte dagen så lenge jeg klarer! Hva skal du i dag? :-)


  Hærlig liten påskekos..

  Ingenting er som en varm kopp kakao i påska.. :-)

  Mamsen og papsen kom med masse påskegodt til meg å kjæresten, se så søte de er! :-) • Kategorier


  Blogg Blotting ShitFace Spørsmålsrunde

  Arkiv


  April 2013 Mars 2013

  Design:

  Ina Anjuta
  hits