OneClick -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Hjemplassen min er forhekset!

 • 28.03.2013kl.07:54
 • (7)


Hei alle sammen, å god påske! :-)

For oss som bor i Troms er det en litt mindre hyggelig påske i år, å for meg var det ikke særlig mye bedre i fjor. Jeg har funnet ut at påska ikke er det jeg setter høyest på lista. I fjor knekte jeg foten min, i år har det gått snøskre på hjemplassen min hvor 3 personer er meldt savnet siden mandag. Helt forferdelig, men man må bare gjøre det beste utav det å stå samlet. Jeg kjente ikke disse 3 men viste godt hvem de var, å om det ikke er landesorg for meg så sender jeg alle mine tanker til familier å venner som trenger det. 

I dag sto jeg opp før 06:00 slik at jeg kunne lage påskefrokost til samboern min før han dro på jobb, lufte hunden å ta en røyk, vaske å rydde litt i leiligheta før jeg la meg med god samvittighet ned i senga igjen. Gud jeg skal nyte dagen så lenge jeg klarer! Hva skal du i dag? :-)


Hærlig liten påskekos..

Ingenting er som en varm kopp kakao i påska.. :-)

Mamsen og papsen kom med masse påskegodt til meg å kjæresten, se så søte de er! :-) • Marie Johnsen

  Mitt navn er egentlig Cecilie Marie, men jeg har valgt å kutte ut Cecilie (rett og slett fordi jeg ikke liker det navnet). Jeg er 20 år, kommer fra Troms å har en flott samboer å liten hund.. :-)

  Kategorier


  Blogg Blotting Konkurranse

  Arkiv


  Mars 2013

  Design:

  Ina Anjuta
  hits